Vaccinaties

Kittens kunnen vanaf de leeftijd van 9 weken gevaccineerd worden.Kittens kunnen vanaf de leeftijd van 9 weken gevaccineerd worden. De herhalingsenting vindt 3 weken later plaats, op 12 weken leeftijd. Uw kat wordt hiermee beschermd tegen kattenziekte en niesziekte.
 
katVolwassen katten moeten jaarlijks gevaccineerd worden. U krijgt van ons een oproep thuisgestuurd zodat u het niet kunt vergeten.

 


Buitenland
Als u met uw kat naar het buitenland gaat, is het volgens de wet verplicht dat uw kat gevaccineerd moet zijn tegen hondsdolheid (rabiës). Uw kat moet wel ouder zijn dan 3 maanden. Deze vaccinatie moet minstens 3 weken van te voren gegeven worden. Voor sommige landen gelden uitzonderlijke regels en is er bijvoorbeeld een bloedonderzoek nodig. Vraag aan de assistente wat de specifieke eisen zijn voor uw vakantieland.
De vaccinatie tegen rabiës geeft 3 jaar lang bescherming.

NDG

NDG verkleind Nederlandse Databank Gezelschapsdieren: Is de chip van uw huisdier juist geregistreerd? Kijk hier voor meer informatie >>>

  1. Contact
  2. Openingstijden
  3. Medicijnen
Dierenkliniek De Rijp
Schoener 2
1483 TP De Rijp

T: 0299-671366
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt van maandag tot en met vrijdag een afspraak voor uw huisdier(en) maken.

Ook kunt u tijdens de inloopspreekuren op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 uur tot 14.30 uur en van 18.30 uur tot 19.00 uur terecht.

Voor het afhalen van medicijnen, voer en dergelijke is de kliniek op maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

U kunt medicijnen bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld daarbij: 

 

  • de naam/het merk van het medicijn
  • gewenste hoeveelheid
  • de datum wanneer u de medicijnen komt ophalen
  • uw naam, adres en telefoonnummer

 

Na goedkeuring door de dierenarts ontvangt U van ons een mailtje of telefoontje zodra de bestelling voor u klaar ligt.

LICG

 

 

VoorMijnDier

Banner voor praktijken verticaal