Doc&Booff, de online winkel van de dierenartsen gaat vanaf 1 januari 2018 verder onder de naam "VoorMijnDier". U kunt hier allerlei artikelen voor uw huisdier bestellen. Deze worden dan bij u thuis bezorgd of u kunt ze afhalen in de praktijk.

 

 

De huidige webshop Doc&Booff blijft gewoon werkzaam tot 1 januari. U kunt dus bestellingen blijven plaatsen op Doc&Booff. Wanneer u vanaf 1 januari naar www.docbooff.nl gaat, wordt u automatisch doorverwezen naar www.voormijndier.nl. Vanaf dat moment kunt u uw bestellingen op de nieuwe webshop plaatsen.
Heeft u vragen over de nieuwe webshop? Mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel de klantenservice van de webshop op 088-0321800.

 

 

  1. Contact
  2. Openingstijden
  3. Medicijnen
Dierenkliniek De Rijp
Schoener 2
1483 TP De Rijp

T: 0299-671366
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt van maandag tot en met vrijdag een afspraak voor uw huisdier(en) maken.

Ook kunt u tijdens de inloopspreekuren op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 uur tot 14.30 uur en van 18.30 uur tot 19.00 uur terecht.

Voor het afhalen van medicijnen, voer en dergelijke is de kliniek op maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

U kunt medicijnen bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld daarbij: 

 

  • de naam/het merk van het medicijn
  • gewenste hoeveelheid
  • de datum wanneer u de medicijnen komt ophalen
  • uw naam, adres en telefoonnummer

 

Na goedkeuring door de dierenarts ontvangt U van ons een mailtje of telefoontje zodra de bestelling voor u klaar ligt.

LICG

 

 

VoorMijnDier

Banner voor praktijken verticaal